Wednesday, June 16

1st day of SNMPTN

Oke oke. Cukup dulu belajarnya. Kepala saya cenutcenut ngerjain soal, ndadak ngantuk gara-gara udah umub -bahasa spanyol-.

Tomorrow back to tegal, and I'm sure kaligung will be full. So I'll go to station at about 2pm, maybe? And hey, I didn't spent my pocket money so far. Just spent less than 25 thousand rupiah. Yesterday my sist asked me to paid our lunch, that's ok.

And here, in my sist's friend's sist, I didn't spent my money AT ALL. She gives me breakfast lunch dinner juice snacks, much. I didn't ask her to give too much like she did. And you know what, she lets me sleep alone in her room. I sleepover in her boarding house then I feel like in my own house. She sleep with her friend who afraid to sleep alone -,-. Her friend remains me of Pep.

Kok sekarang nggaya ya nulise pake bahasa anglais? -in france, english written as anglais-
Aku udah lama nggak practice english yang ngomong, paling kemaren pas broadcast doang. Jadi, aku pengen biar ilmuku itu gak musnah perlahan gara-gara ga pernah dipake. Akhirnya terpaksa ndopok di blog pake anglais.

Tadi tes snmptn'e yassalaaaaaaaaaaaaam!! Nauzubillah! Dendam aku sama yang bikin soal.

Besok mau pulang ke tegal, tapi kayaknya ga sempet jalan-jalan deh. Jalan-jalane minggu aja deh, sabtu saya juga ke semarang lagi. Besok rencana mau naek taxi ke poncol, tapi kata mbaku, ntar dianter mas dodi aja biar hemat. Yasud karepe. Yang penting aku dapet tempat duduk di kereta.

I'm gonna sleep. Sleepy.

At last I say, A Velly Intewesting Blog

No comments:

Post a Comment