Thursday, July 8

Sinetron? GO TO HELL!

Hidih, nyong lagi jengkel nauzubillah keh. Tulung ya, bisane wong wadon-wadon pada seneng nemen meleki sinetron loh! Gara-gara sinetron, nyong beleh bisa nyetel Harry Potter. Loken kayong pada kemaruk nemen, tivi nang umah nyetele sinetron kabeh! Dasar wong wadon!

Nonton acara sing mutu secuil ya kena len! Sinetron tah pembodohan publik. Kayong pada demen temen dibodoni sinetron sih?

Ceritane pada kabeh! Yen ora rebutan warisan, rebutan wong lanang, rebutan anak, wong mlarak seneng wong sugih atawa sewalike, anake diijol-ijol. Kayong duniane sempit nemen nguplek nang kuwe-kuwe bae.

Durung maning acara nangis-nangisane kuwe loh, mengini mbata. Loken iya lakone siji terus pejahate akeh nemen, trus lakone dinakali terus, nangisan, ora menang-menang. Njelei nemen! Lakone uwong apa malekat donge eh?

Jare nyong tah gawe sinetron sing kreatif cuil. Sing menghibur, aja gawe lara ati kesel pikiran weteng mules gara-gara ndeleng ceritane ektinge artise. Tulung lah!

Gawe kaya drama korea. Lucu, menghibur, ora lebayatun binti munaroh, ektinge natural, sing paling penting episode ora dawa-dawa. Bet bet bet ujug-ujug rampung, genah apik!

Lah, kayong jengkel nyong!

Ora mendidik! Ngajarine jahat-jahatan tok! Pamer dunia! Cupet!

At last I say, A Velly Intewesting Blog.

No comments:

Post a Comment