Monday, April 28

Sunday, My Day

Sunday, it's my day!!!

Wow, I think today is one one the best day in my life. Haha, exaggration, I know. Pardon me. But seriously. Today was great afterall.

Cooking Time!
Mom was out of town having trip with her friends. Me helping my sister cooking like all day and also babysitting. We made Mie Ayam (chicken noodle) today and it was great. The taste was 99% authentic like the one we buy in Mie Ayam stall. Didn't even take picture, because it was hectic.

Something Cute!
Mom went home earlier than she should be. And yes, I always asked her to bring something from her trip. Because this time she went to GUCI, then I expected she went home with Manisan and Cereme. But I was completely wrong. Well, she brought them, too. But she also brought something more than that. As usual, I was out from my room when I heard she's home already. Before I asked, she pointed a box, pretty big one and said, "that's yours". There was big plastic bag on the box then I removed it first then tried to opened the tied-box. I felt like I touched something furry. I was a bit shock then I was curious what's inside the box.

Then I found these two cute little creatures inside the box!


Really, been decades I didn't have a pet, after all my hamsters passed away years ago. Finally new pets, and yes, it's rabbit this time. I never had one before. Let's give it a shot!

The white one is OLI. Oli is male. His fullname is Oliver. I named him Oliver because last night I watched A Lot Like Love (again) and Ashton's character's name is Oliver. I love him there, and anywhere. So, Oli, I named you Oli.
And the one behind Oli is OMI. Her fullname is Naomi. Actually I just wanted two similar name which will sound catchy (or not -_-). Then my mind went from Oli, then Obi. No. Like, I changed from Obi to Odi to Ogi, then I found Omi. And because she's female, I named her Naomi with Omi as the short name.

Please welcome, Oli and Omi and me!

Ya emang gambarnya nge-blur. Bukan mata anda yang salah kok.
I straight walked to my sister's house to show these two rabbits to my nephew, Aufar. Anyway, Aufar has two rabbits (dolls actually) and this time he will meet the real ones! Let's see how it goes, hm.

So, this was how it goes. Pertama-tama, tarik kupingnya berasa itu boneka.
Sampai akhirnya Aufar sadar kalo itu real.

Jadi kayak takut tapi berani. Omi ditunyuk, begitu sadar Omi bergerak, Aufar langsung buru-buru narik tangannya dan mundur. Begitu seterusnya.


Dan ini yang dilakukan Oli pas Omi lagi main sama Aufar...............................

Santai di depan, asik sendiri. Anyway, ini di bawah taneman kemangi.
Sorry Oli, I stalked you.

ENOUGH SAID. Now move to another great thing.

ABAH finally Gave Up!
Jadi gini ceritanya. Abah beli jaket baru kemaren. Pulang beli jaket, saya buka kantong jaket itu. Terpampanglah sebuah jaket putih dengan logo Chelsea di sana. Saya udah GR aja tuh, yakali beli surprise gitu tau anaknya suka Chelsea. Terus udah ngrengek tuh biar dikasih, tetep kekeuh aja ngga mempan. Tau ngga jaket itu buat apa? Buat nggabur dara!!!

Gimana ngga broken heart?!!! Kata Jupe, "Aku rapopo"
Rapopo gundulmu! Saya ngga bisa rapopo kalo masalah ini. Jaket baru, putih, dan yang paling penting Chelsea dibeli cuma buat nggabur dara! (itu loh latian merpati balap)

Kata Umi, udah sih kan abah beli pake duit sendiri. Ya iya, tapi kan liat situasi dong. Itu jaket baru, cuma buat gitu *ngosekgarukgaruktembok. Tapi akhirnya saya nyerah. Sebagai gantinya, saya ngrengek ke Umi minta beli Jersey Chelsea yang tulisannya Lampard buat hadiah ulang taun. Jare Umi, "Ya ngko yah esih suwe ulang taune". Ya pokoke tuku, keburu Lampard pensiun. Pokoke tuku! (saya seriusan ngrengek. I nag a lot at home)

Dan tadi pagi ngga tau Abah saya abis makan apaan mendadak ngasih jaket itu buat saya. Katanya Abah bisa beli lagi entar, yang gitu tinggal satu soalnya *sujudsukur 

So please, pardon me. Saya mau parade selfie pake jaket baru saya warisan dari abah yang belum sempet dipake ama yang beli. Jadi total nih, saya mau cerita kalo abah saya ini baiknya ngga ketulungan. Total nih udah 1 sweater, 3 hoodies, and 1 brand new jacket. Hoodie Abah yang abu-abu yang buat saya itu juga kasusnya sama kayak jaket Chelsea ini, baru beli tapi udah saya rengekin mau diminta dan akhirnya abah nyerah.

Please bear with the photos XP

Edisi rambut bob ngga pake poni

Edisi pake poni

Edisi drama. Kalo dikasih tulisan kayak meme mungkin bakal gini tulisannya
"I will keep this forever"

Edisi rambut panjangan dikit

Edisi bintang iklan haha XP
Edisi nggak pake rambut
Maksudnya ponytail, dikuncir. Jadi gitu keliatannya.

Baru sadar aja kalo saya keliatan ganteng di foto yang sebelah kiri, serius.
I see my dad's facial features there, a lot!


Yang terakhir,

Edisi anak bungsu yang tersenyum bahagia dapet jaket gratisan tim sepakbola favoritnya

Sekian mengenai hari Minggu saya.

Now Playing: 2NE1 - HAPPY
Mood: HAPPY

At last I say, A Velly Intewesting Blog

No comments:

Post a Comment